Евтини сглобяеми къщи до ключ

Обществена тайна е, че сглобяемите къщи стават все по-известни към наши дни. Те са устойчиви, красиви, функционални и по-евтини от монолитното строителство. Компанията ни RKEM GROUP предлага сглобяеми къщи, които ще отговорят на критериите Ви за цена и качество. По-долу в тази страница ще направим бърз преглед на предложенията ни, за да Ви дадем точен ориентир.

Сглобяеми дървени къщи

За да се построят и положат сглобяеми дървени къщи, се изисква квалифициран екип от проектанти и изпълнители. Наглед простата задача включва различни елементи, с чиято помощ се формира изискваното качество. От водещо значение за сглобяемите къщи от дърво е да бъдат направени от екологични и натурални материали, както и да се приложат модерни строителни методи. За клиента в важно да се сдобие с икономична, красива и уютна къща в имота си. И, ако говорим за евтини сглобяеми къщи, то тези  от дървен материал, приспадат към ниските ценови категории. Това обаче далеч не е за сметка на качеството, а заради икономичните подходи при този вид строителство. Лесната поддръжка, удобствата и перфектната изолация са само част от причините да поставите такава къщичка в малък, а защо не и голям парцел в града или на село.

Сглобяеми къщи с метална конструкция

Следа да Ви предоставим варианта за изграждане на сглобяеми къщи с метална конструкция. Фирмата ни RKEM GROUP може да Ви предложи изработка на такъв вид сгради по индивидуален проект, който включва богат набор от фасадни системи, стоманени модулни конструкции, качествени изолации – топлоизолация, хидроизолация и висок коефициент енергийна ефективност. За конкретни оферти и справки за сглобяеми къщи цена, се свържете с екипа ни.

В обобщение

Прекият път към изработка и монтаж на сглобяеми къщи, се намира в нашите ръце, а Вие ще получите справедлива цена, която отговаря на качеството, както и обслужване от квалифициран персонал от архитекти, строители и техници. Ще отговорим на всичките Ви въпроси, когато се обадите на телефоните ни за връзка или оставите съобщение на нашата електронна поща.