Изграждане на ВИК и електро инсталации

Жилищното строителство е съпроводено от изграждането на различни видове инсталации. За да бъде ефективна една сграда и да задоволява нуждите на ползвателите, то тя трябва да разчита на безупречно електроизграждане, ВиК инсталация, отопление, вентилация и други фактори. Екипът на RKEM GROUP може да Ви бъде полезен за всичко това предоставяйки Ви висококачествени услуги на достъпни цени. По-долу ще презентираме и различните предложения на компанията ни.

Какво предлагаме на клиентите си?

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти за различните ремонтни и монтажни дейности в жилищното строителство. Вие можете да ни ангажирате с изграждане на ел инсталация, монтаж на ВиК инсталация, проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, всякакви видове електро услуги и много други. За всяка ваша заявка за работа ще получите гаранция за качествено изпълнение, за да бъдете сигурни в правилната Ви инвестиция.

На какви цени работим?

В зависимост от това, дали се интересуват от цени на електро услуги или ВиК инсталации ще направим подходяща оферта за Вас. Обикновено сумата за услугата е частен случай, тъй като се съобразяваме с квадратурата на обекта, неговите специфики и нужди. Ето защо можем да пристигнем на посочените от Вас адреси, за да извършим оглед и да предложим цена. Разбира се, за всяко плащане получавате съответната фактура и / или фискален бон, с който се отчитаме пред Вас. Не си позволяваме да добавяме такси и скрити цени като всичко, което ще направим във ваша полза е описано в подпечатаната от фирмата ни оферта. В нея са описани трудовите дейности, цените на материалите, транспортните тарифи и всичко най-важно.

Защо да ни засвидетелствате доверие?

Ние имаме дълъг стаж при изграждането на електро инсталации и ВиК инсталации в областта на жилищното строителство. Работим с най-съвременната апаратура и използваме обучени техници от най-висок ранг. Успешно извършваме и ремонтни дейности, сред които свързване на контакти, ключове, полагане на осветителни тела, водопроводни услуги и още куп неща от водещо значение. RKEM GROUP е правилният път към сътворяването на инсталации за дома или офиса.