Саниране и външна изолация

За да предпазите къщата или апартамента си от капризите на времето и / или неприятните течове, трябва да разчитате на добра компания, която да се погрижи за различните видове изолации. Фирмата ни RKEM GROUP предлага саниране на къщи, блокове и други сгради, включвайки най-модерните и издръжливи фасадни топлоизолации, хидроизолация на покрив и други. По-долу ще представим нашите услуги с няколко думи, за да се ориентирате, какво може да поръчате от нас.

Видове изолации и услуги

Ако имате проблем с течащ покрив или искате да намалите разходите за постоянното напускане на електроенергията и топлинната енергия от дома или работното място, можете да потърсите нашето съдействие, тъй като ние сме експерти в сферата на жилищното строителство. В сектора изолации предлагаме няколко много добри възможности за нашите клиенти, а ето ги и тях:
  • Външна / вътрешна топлоизолация;
  • Хидроизолация на тераса;
  • Хидроизолация на баня;
  • Хидроизолация на покрив;
  • Хидроизолация на под;
  • Ремонт на балкон;
  • Отстраняване на течове и други;
Това е основната част от дейностите ни, но можете да ни търсите, когато желаете да се извърши пълна или частична външна изолация, премахване на теч, ремонт на тераса и така нататък. Ние сме специалисти в полагането на горе споменатите видове изолации и ще се справим с вещина.

Защо трябва да изберете нас?

По всяка вероятност сте срещали стотици, та даже хиляди оферти от алпинисти за фасадна топлоизолация, анонимни майстори предлагащи ремонт на покриви и хидроизолация на тераса и така нататък. RKEM GROUP се отличава със солидния си опит в ремонтите при жилищното строителство и нашият екип е изграден от истински професионалисти, каквито Вие заслужавате. В сайта ни ще откриете актуални цени за външно саниране, полагане на хидроизолация, цена на квадрат за външна мазилка и други. Ако обаче не попаднете на офертата, която Ви интересува, можете да се свържете с нас използвайки телефонния ни номер или имейл адреса за контакти. Ние ще Ви обслужим качество, а това е достатъчна причина да погледнете предложенията ни.