Безупречни строителни услуги на територията на София

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Строителство на територията на София, отговарящо на Вашите изисквания

В РКЕМ ГРУП добяваме стойност към имота или жилището Ви чрез високо качествено строителство. Нашите професионалисти предлагат практически и ефективни строителни решения, които гарантират успеха на проекта Ви.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Вашият партньор за успешното изпълнение на строителни проекти в София

Благодарение на нашите опитни строители, които поддържат високи стандарти на качество на услугите и изпълнението им Вашите проекти се увенчават с успех. Ние предлагаме специализирани услуги, които обхващат всички етапи и аспекти на строителството.

Нашите архитекти и инженери разработват функционални проекти, съобраКачествен и надежден груб строеж, изпълнен така че, да Ви гарантира здрава и стабилна конструкция.зени с Вашите предпочитания и в синхрон с действащите законодателни разпоредби.
Нашите електротехници осигуряват безопасен и надежден монтаж на електрическите системи, за да си спестите проблем с евентуални щети от пожар.
Извършваме професионален монтаж на водопроводни и канализационни системи, които да бъдат безопасни за Вас и да Ви спестят бъдещи неприятни течове.
Професионално поставяне на гипсокартон, създавайки функционални и естетически издържани интериорни решения.
Предлагаме индивидуални решения за саниране и топлоизолация, за да подобрим енергийната ефективност на дома Ви.
Изграждаме шпакловки и мазилки с висококачествени материали, осигурявайки гладки и издръжливи повърхности.
Практично решение за хората, които желаят да се сдобият с мечтаното жилище във възможно най-кратки срокове.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за София Строителство

Секция контакти снимка