Сондажи за вода

Богатата гама от услуги на RKEM продължава с възможността за извършване на сондажи за вода. Фирмата разполага с автосонди за реализацията на успешно сондиране, както и модерно оборудване, с чиято помощ правим проучвания за наличие на вода във всякаква геоложка среда. Имаме възможност да работим и на по-трудни за достъп терени и да проникваме в големи дълбочини. По този начин предоставяме добри резултати за ползвателите на различните имоти.

Видове услуги по сондиране

Нашите специалисти по извършване на сондажи имат дългогодишен опит и мога да Ви бъдат полезни. В добавка към знанията и уменията им прибавяме и апаратурата, с която си служим. За нас качественото изпълнение от първостепенна важност, така че можете да очаквате добри резултати.

Попитайте за нашата промоция за Сондажи

Дни
Часа
Минути
Секунди

Услуги по геоложки сондажи и сондиране за вода

А ето го и списъка с нашите услуги свързани със сондажите във вашите имоти:
  • Хидрогеоложки проучвания;
  • Инсталация на хидрофорни помпи;
  • Сондиране за вода при големи дълбочини;
  • Вкарване в експлоатация на сондажни тръбни кладенци;
  • Прокарване на термопомпена система;
  • Изготвяне на разрешителни за водоползване;
  • Водоснабдителни сондажи за промишлени цели;
  • … и много други!
Екипът ни е съставен от инженери, техници, анализатори и всичко необходимо, за да се извършат висококачествени сондажи с висок коефициент на полезно действие. Към горе споменатите услуги се предоставя и професионално проучване, което има за цел да установи наличните подземни води и на каква дълбочина са те. Всичко това се прави от квалифициран персонал.

Повече за проучвателните сондажи

За нуждите на жилищното и промишлено строителство, се правят предварителни анализи и проучвания за съществуването на вода. Това са така наречените инженерно-геоложки анализи, при които се изготвят детайлни доклади. Взимат се предвид най-различни фактори, сред които са оценка на наклона на терена, проверка за свлачища и други изследователски техники. Независимо, че мястото е труднодостъпно, а теренът изглежда невъзможен за откриване вода, то ние ще вкараме в действие цялата си налична техника, за да извършим проучванията и да Ви докладваме. Разбира се, взимат се предвид и рисковете от потъване на строежите и други неблагоприятни фактори. За всичко това се произнасят нашите инженери и специалисти.

Документи и разрешителни

Изпълнението на сондажи за вода е свързано с изготвянето на куп документи и разрешителни за узаконяване на водоизточници. Фирма RKEM ще Ви съдейства да получите цялата документация, за да можете да използвате източника на вода. Регистрацията на водоземни за съоръжения за подземни води е сред достъпните за използване услуги, така че можете да ни гласувате доверие. За времето, в което работим сме извършвали сондиране на най-различни места в България и сме помагали в процеса по узаконяване на водоизточниците и снабдяването с вода. Това ще направим и във ваша полза, стига да пожелаете. Подробностите ще обсъдим в частен разговор с възложителя. За целта може да се направи запитване тук в уебсайта ни чрез електронната форма.

Услуги при Сондажи

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Изберете нас за сондажните дейности

Ние знаем, че изборът на фирма за сондажни дейности, е много специфичен. Предвид нуждите на клиентите от извършване на сондиране на големи дълбочини и монтажа на правилния размер сондажни тръби, можем да заявим, че сме готови да поемем всяко едно предизвикателство. Имаме необходимия опит и ще Ви го демонстрираме, стига да се свържете с нас. Ще очакваме вашите запитвания, за да дадем изчерпателни отговори относно предложените от нас сондажи.