инверт лого

От основата до покрива с РКЕМ ГРУП в град Сандански

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Строителството в Сандански, заслужаващо Вашето доверие

Предлагаме висококачествени строителни услуги, които са подкрепени с опита и практиката на нашия екип, с което Ви се гарантира пълна удовлетвореност.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство в сандански

Споделете ни проекта си и ние ще Ви помогнем да го осъществите

Независимо дали става въпрос за груб строеж, електроинсталации, ВиК инсталации или сухо строителство, ние можем да се справим с всичко. Винаги се стремим да предлагаме услуги с най-високо качество. Използваме само най-добрите материали и най-съвременни технологии, за да гарантираме дълготрайност и функционалност на нашите проекти. Ще се справим с всяко предизвикателство.

РКЕМ ГРУП извършва висококачествени груби строежни работи в Сандански, които служат за здравословна и надеждна основа на Вашите строителни проекти. Нашите професионалисти гарантират безупречна изработка и стриктно спазване на всички строителни стандарти.
Осигуряваме качествени и безопасни електроинсталации, които отговарят на всички необходими норми и регулации. Нашите електротехници ще се погрижат за безопасната инсталация на Вашата електрическа система.
Водоснабдяването и канализацията са от жизненоважно значение за всеки дом или сграда. РКЕМ ГРУП предлага ефективни и надеждни ВиК инсталации, които гарантират безпроблемното функциониране на Вашите съоръжения.
Сухото строителство е идеално решение за бързо и ефективно строителство. Нашите специалисти в РКЕМ ГРУП могат да Ви предложат качествено и професионално изпълнение на сухо строителство.
Предлагаме комплексни решения за саниране и топлоизолация, които ще подобрят енергийната ефективност на Вашия дом или сграда и ще Ви помогнат да спестите пари от сметките за енергия.
Перфектните шпакловки и мазилки са ключови за завършен и професионален вид на всяка сграда. РКЕМ ГРУП предлага висококачествени шпакловки и мазилки, които създават гладка и привлекателна повърхност.
Избирайки ги, Вие получавате бързо, удобно и качествено решение за Вашето жилище. Нашите модулни конструкции предлагат гъвкавост в дизайна, енергийна ефективност и лесен монтаж, което Ви позволява да създадете своята мечтана къща без компромиси.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Сандански Строителство

Секция контакти снимка