Бързи и ефективни ремонти на покриви в град Сандански

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Иновативни решения за ремонт на покриви в Сандански

Нашите професионални покривни ремонти съчетават дългогодишния ни опит и иновациите. Можете да разчитате на екипа ни от специалисти, за да бъдете сигурни в крайния резултат.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Нека се погрижим за Вашия покрив в Сандански!

Знаем, че всеки покрив е уникален затова нашите експерти ще проведат подробен анализ на състоянието на Вашия покрив и ще Ви предложат индивидуално решение.  Вие можете да бъдете спокойни, че Вашата покривна система ще бъде изградена безупречно и ще устои на изпитанията на времето.

Създаването на нов покрив е важна задача, която изисква професионализъм и внимание към детайлите. РКЕМ ГРУП винаги изпълнява работата си навреме, с фокус върху качеството и дълготрайността.
РКЕМ ГРУП внимателно изготвя и изгражда покривни конструкции, които са устойчиви на атмосферни влияния, водонепропускливи и добре изолирани.
Нашите експерти могат да подобрят визията и функционалността на Вашия покрив чрез качествено пренареждане на керемидите.
РКЕМ ГРУП предлага услуги за хидроизолация на покриви, които предпазват Вашия дом от влага и други вредни влияния.
Нашите специалисти извършват качествена подмяна на улуци, за да гарантират правилното отводняване на Вашия покрив.
Битумните керемиди са издръжлив и естетичен материал. Ние предлагаме професионално поставяне на битумни керемиди, за да подобрим качеството и визията на Вашия покрив.
РКЕМ ГРУП Ви помага да преобразите Вашата тераса в уютно и функционално пространство, съобразено с Вашите очаквания и вкус.
РКЕМ ГРУП осигурява безпроблемен ремонт на покриви на жилищни блокове, което подобрява комфорта и безопасността на всички жители.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Сандански Ремонт на покриви

Секция контакти снимка