Хидроизолация на покриви. Добри цени. Работа в срок!

RKEM GROUP предлага професионални услуги по хидроизолация на покриви, като работи с изпитани материали, смеси и технологии. Ние можем да извършим хидроизолация на стар покрив или на нов такъв, и да удовлетворим нуждите на клиентите си. На сайта ни може да се намери информация относно цена на хидроизолация на покрив, както и още подробности за услугата.

Услуги по направа на хидроизолация

Ние предоставяме множество строителни услуги свързани с покривните ремонти, и в частност с хидроизолацията. В търсене на фирми за хидроизолация в София и страната, можете да разчитате на опита ни, който е доказан с времето, както личи и от мненията на множеството граждани, които решиха да ни гласуват доверие. Нека все пак Ви запознаем с основната част от услугите на RKEM GROUP:
  • Хидроизолация на покрив с течна гума;
  • Хидро и топлоизолация на плосък покрив;
  • Хидроизолация на дървен покрив;
  • Хидроизолация на ламаринен покрив;
  • Хидроизолация на покрив с посипка;
  • … и други!
Клиентът може да пожелае ремонт на покрив с течна хидроизолация, битумна хидроизолация и прочие. Екипът ни ще извърши ремонтните дейности с вещина, за да задоволи всяка една претенция на потребителите. Надеждните хидроизолационни смеси и дългият стаж на бригадата ни ще доведат до очаквания резултат, а именно превенция срещу течове, здравина и стабилност.

Какво е най-важно при хидроизолация на покрив?

Надеждността на използваните материали и смеси при изграждане на хидроизолация на покрив, е от първостепенна важност. Много често сме слушали оплаквания от фирми за хидроизолация, които вършат половинчата работа, а покривът започва да тече буквално 2 – 3 месеца, след като покривът бил хидроизолиран. Това не бива да се допуска, защото инвестицията не е никак малка. За да забравят клиентите за влагате, мокрите петна и течовете, могат да се доверят на RKEM GROUP, тъй като фирмата ни дава гаранция за качество на всяка една от услугите ни. Ако се появи проблем, след като сме свършили работа и сте заплатили за труда ни, то ние ще го отстраним безплатно в рамките на гаранционния срок. По този начин клиентът ще бъде сигурен, че е направил добър избор, когато се е доверил на специалистите работещи в екипа ни.