Редене и претърсване на керемиди

За да се избегнат проблеми с покрива, трябва да се прави периодично пренареждане на керемиди. Това е и едно от най-често търсените услуги за покривни ремонти, която ни от RKEM GROUP предлагаме на клиентите си. Разбира се, много хора не знаят какви са ползите от извършването на такъв ремонт, но ние ще им дадем повече информация, за да бъдат подготвени.

Защо да пренаредим керемидите на покрива?

Препоръчваме пренареждане на керемиди да се прави поне веднъж на всеки три години. Естествено, този период може да бъде и по-къс, като това зависи от изпълнението на вашия покрив, използваните материали и не на последно място от атмосферните условия. Тук бързаме да информираме посетителите ни, че е възможно и редене на стари керемиди, стига те да са запазили здравината си и облика си. На първо време, е нужен оглед и анализ на конструкцията.
Навременното претърсване на покрив спестява много грижи на собствениците на къщи, вили и прочие сгради.
Този ремонт пази обекта от прогниването и неприятните течове, които ще се отразят негативно на покривната конструкция. От тази гледна точка ремонтните дейности не бива да се отлагат дълго във времето, тъй като забавянията ще направят ремонта по-сложен и скъп.

Какво представлява процесът по пренареждане на керемиди?

При ремонт на покрив с керемиди се изисква да се анализира състоянието на покритието. В повечето случаи се налага подмяна на счупените и увредени керемиди. Тук в сайта ни можете да видите цена за демонтаж на керемиди, полагане на ново покритие (или редене на стари керемиди). В процеса по пренареждане керемидите ще бъдат повдигнати, прегледани щателно за повреди и пренаредени на ново. Извършва се и подмазване на капаците на керемидите. А сега вече можете да се свържете с RKEM GROUP, за да извършим пренареждане на керемиди и претърсване на покрив. Очакваме да се свържете с нас, за да Ви предложим топ услуга на разумна цена. От екипа ни очаквайте коректно отношение, съвестно изпълнение на задълженията и не на последно място интелигентен подход към собствениците на обекти.