Изработка на покривни конструкции

За съществуването на един покрив, е необходимо да се изгради неговото скеле. За тази задача, трябва да се работи с истински професионалисти, каквито се намират в нашия екип на RKEM GROUP. Ние предлагаме изработката на дървена конструкция на покрив, осигурявайки всички материали, сред които дъски, подпори, столици, ферми, стълбове и други важни компоненти. Работата протича прецизно, така че клиентът да остане доволен от крайния резултат.

Какви видове биват покривните конструкции?

Най-разпространена сред собственици на къщи в България е дървената покривна конструкция. Кофражът може да бъде изработен и от метал, но това е по-рядко срещаният вариант в страната. Дървеният материал е стабилен и има дълъг експлоатационен живот, което Ви гарантира здравина, качество и комфорт. Ето защо ние изграждаме точно такъв вид покривни конструкции.
Фирмата ни се ангажира с цялостното изграждане на кофража, като включваме доставка на материали, труд от майсторите, извършване на необходимите измервания и завършване на покрива. За допълнителна информация можете да ни потърсите чрез нашата контактна форма.

Кой е най-важният компонент за покривната конструкция?

Не можем да твърдим, че има важни и маловажни компоненти, но прецизните измервания са от водещо значение. За да бъде къщата или сградата здрава, е нужно да се прецени якостта и размерът на носещите греди, както и на всички останали материали. В този ред на мисли ние ще извършим тази важна част от работата гарантирайки 100% стабилност и високо качество. Освен измерванията взимаме под внимание и сигурността за собствениците на обекта. Извършваме професионален анализ на конструкцията, която да отговаря на нуждите на сградата. Майсторите ни притежават пълна екипировка за създаването на покрив в пълна безопасност. Клиентите могат да разчитат на нас, тъй като имаме дългогодишен опит в покривните конструкции. За нас направата на покрив е нещо повече от професия, това е истинско призвание.

Защо да потърсите услугите ни?

До този момент мнозина ни потърсиха за направата на дървена покривна конструкция. Ние им предложихме изгодни цени и перфектни условия, от които се възползваха. Разбира се, оставихме на тях да коментират нашата работа, тъй като това е част от фирмената политика. Ще се радваме да ни нагърбите със съответните задачи и да споделите впечатлението си от положения труд.