лого ркем груп

Услуги по изграждане на нов покрив в София и страната

Търсенето на услугата изграждане на покрив придобива гигантски размери. В наши дни редица домакинства, собственици на офиси, управлението на административни сгради, болници, училища и други се интересуват от построяване на покрив, който ще издържи максимално дълъг период от време, без да претърпи аномалии, от сорта на счупване на керемиди, течове, проблеми с хидроизолацията и прочие. В този ред на мисли ние от RKEM GROUP сме тук, за да помогнем.
Изграждане на нов покрив

Търсите ли професионална фирма за строителство на нов покрив?

С над 12 години опит в сферата на изграждане, ремонт и укрепване на покриви, можем да ви осигурим най-високо качество и доверие.

Ние предлагаме гаранция за всички работи, които извършваме, за да се уверите, че вашият покрив ще ви защитава за години наред. Работим на разумни цени и винаги се стараем да намерим най-доброто решение за вашия бюджет.

Не се колебайте да се свържете с нас днес и да започнете пътя към нов и надежден покрив. Ние сме готови да работим за вас!

изграждане на нов покрив

Грабнете нашата промоция сега!

Дни
Часове
Минути
Секунди

Построяване на нов покрив – какво трябва да се знае?

Проектирането и изграждането на покрива са непосилна задача за мнозина. Това е причината нашата фирма за ремонт на покриви да се намеси решително, и да помогне на нуждаещите се от такъв вид услуга. Интересите на потреблението са различни. Едни търсят изграждане на нов покрив със стари керемиди, други се интересуват от изграждане на двускатен покрив, а трети просто искат да знаят колко струва правене на покрив, с чиято помощ да се чувстват комфортно.

Изграждане на двускатен покрив, многоскатен покрив…

В зависимост от нуждите на клиента можем да предложим създаването на наклонен покрив, двукрилен покрив, многокрилен покрив и др. в същото време имаме опит в изграждането на дървени покривни конструкции, скатни и ламаринени покриви. Работим на достъпни цени, както ще се уверите, когато видите нашите тарифи. В крайна сметка получавате и гаранция за качество.

И, понеже знаем, че при направата на нов покрив в София или друг град, трябва да се заложи на най-добрите материали, то ние го правим, за да удовлетворим изискванията на хората, които са ни гласували доверие. Няма как да е друго, защото държим на всеки един клиент, който е потърсил съдействието ни за построяване на покрив за къща, вила или друг вид сграда.

Защо да изберете RKEM GROUP за изграждане на нови покриви?

Фирмата ни работи с най-модерните материали, технологии и инструменти за изграждане на нови покриви в София и други точки на България. Разчитаме на сработен колектив, който има дълъг опит в покривните ремонти и монтажни дейности. При нас рискът от грешки е сведен до пълен минимум, екипът се управлява от бригаден майстор и всичко се случва, според персоналните желания и изисквания на негово височество клиента. Ето защо има причина да изберете нас!

Искате покрив, който да не пропуска, да издържа години и да е лесен за поддръжка – ние можем да ви помогнем!

Нашият екип от експерти може да разработи индивидуално решение за вашите специфични нужди. Освен това предлагаме гаранция за цялата си работа, за да сте сигурни, че получавате възможно най-добрата услуга.

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-подходящото решение за вашите нужди!

услугиДруги наши услуги

КонтактиКонтакти с Actio

Обади се

089 877 2440

Имейл

rkemgroup@gmail.com

Адрес

ул. „Тодор Александров“ 47, Мол оф Благоевград, Благоевград 2700

RKEM Group