Услуги по построяване на нов покрив в София и страната

Търсенето на услугата изграждане на покрив придобива гигантски размери. В наши дни редица домакинства, собственици на офиси, управлението на административни сгради, болници, училища и други се интересуват от построяване на покрив, който ще издържи максимално дълъг период от време, без да претърпи аномалии, от сорта на счупване на керемиди, течове, проблеми с хидроизолацията и прочие. В този ред на мисли ние от RKEM GROUP сме тук, за да помогнем.

Изграждане на покрив – какво трябва да се знае?

Проектирането и изграждането на покрива са непосилна задача за мнозина. Това е причината нашата фирма за ремонт на покриви да се намеси решително, и да помогне на нуждаещите се от такъв вид услуга. Интересите на потреблението са различни. Едни търсят изграждане на нов покрив със стари керемиди, други се интересуват от изграждане на двускатен покрив, а трети просто искат да знаят колко струва правене на покрив, с чиято помощ да се чувстват комфортно.

Изграждане на двускатен покрив, многоскатен покрив…

В зависимост от нуждите на клиента можем да предложим създаването на наклонен покрив, двукрилен покрив, многокрилен покрив и др. в същото време имаме опит в изграждането на дървени покривни конструкции, скатни и ламаринени покриви. Работим на достъпни цени, както ще се уверите, когато видите нашите тарифи. В крайна сметка получавате и гаранция за качество. И, понеже знаем, че при направата на нов покрив в София или друг град, трябва да се заложи на най-добрите материали, то ние го правим, за да удовлетворим изискванията на хората, които са ни гласували доверие. Няма как да е друго, защото държим на всеки един клиент, който е потърсил съдействието ни за построяване на покрив за къща, вила или друг вид сграда.

Защо да изберете RKEM GROUP за изграждане на нови покриви?

Фирмата ни работи с най-модерните материали, технологии и инструменти за изграждане на нови покриви в София и други точки на България. Разчитаме на сработен колектив, който има дълъг опит в покривните ремонти и монтажни дейности. При нас рискът от грешки е сведен до пълен минимум, екипът се управлява от бригаден майстор и всичко се случва, според персоналните желания и изисквания на негово височество клиента. Ето защо има причина да изберете нас!