Обръщане на дограма

Фирмата ни предоставя професионално обслужване на сгради, които имат нужда от демонтаж и монтаж на дограма. В услугите ни влизат обръщане на прозорци, смяна на алуминиева или PVC дограма, подмяна на обков и много други. По-важното е, че работата се извършва от специалисти и се дава гаранция за качеството, за което сте заплатили.

Обръщане на прозорци

Малко хора знаят, но след като се монтира новата дограма, се налага бъде извършено обръщане на прозорците. Това се прави, с цел да се премахнат всички възможни проблеми, от сорта на неравности и образували се препятствия. Това е една от услугите, която Ви предлагаме, тъй като знаем, че не всеки може да се справи сам със задачата. Сред възможностите ни са обръщане на прозорци с гипсокартон, както и обръщане на прозорци с фибран. Тук в уебсайта ни, можете да откриете цена за труд по обръщане на прозорци, както и цена за обръщане на прозорци от гипсокартон. Ако не откриете нужната информация, не се колебайте да наберете нашия телефонен номер и да отправите питането си към персонала ни.

Смяна на дограма от RKEM

Ако времето за смяна на дограма е настъпило, то ние от RKEM ще Ви съдействаме. За целта ще извършим демонтаж на морално остарялата дограма, и ще монтираме новата алуминиева или ПВЦ дограма. Имайте предвид, че това е работа за професионалисти. Лошо монтираните прозорци могат да Ви донесат много неприятни моменти, сред които течове, конденз, пропускане на студен въздух и така нататък. Това няма да се случи, ако изберете нашата строителна фирма. Когато се извършва подмяна на дограма се взимат предвид най-различни фактори. Ние ще Ви помогнем да подобрите енергийната ефективност в обекта, който стопанисвате, така че спокойно заложете на нашите услуги. В крайна сметка не бива да се правят компромиси с качеството.

Други услуги

Майсторите в екипа на RKEM ще Ви предоставят и възможност за ремонти на дограма. С наша помощ ще смените уплътненията, ще извършите подмяна или монтаж на обков, както и ще се погрижите за по-дългата експлоатация на дограмата. Имаме готовност да предложим всякакъв вид ремонтни дейности свързани с дървени, алуминиеви или PVC прозорци.