Кърти, чисти и извозва в София

Къртене в банята или кухнята се налага по редица причини. Те могат да се касаят до откриване на течове, поставяне на електрически инсталации, откриване на кабели и други. Фирма RKEM GROUP Ви дава възможността да се възползвате от услугите на професионални къртачи, които ще свършат качествена работа. Освен това разполагаме със собствени коли и камиони за извозване на отпадъците. В случай, че се нуждаете от бригада, която кърти, чисти и извозва в София, то ние сме на разположение, когато дойде момента за този вид ремонтни дейности у дома или офиса.

Какво включва нашата услуга – кърти в София?

Както вече споменахме къртенето е неизменна част от ремонтите на апартаменти, къщи, вили, офиси и всякакви други сгради. Тук ще Ви запознаем с нашите предложения, за да направите съответния избор. За всяка една от възможностите, които ще напишем по-долу, можете да получите допълнителна информация, след като се свържете с фирмата ни по телефона.
  • Къртене на баня;
  • Къртене на бетон;
  • Къртене на комини;
  • Къртене на подпрозрци;
  • Събаряне на постройки;
  • Почистване на отпадъците, след работа;
  • Извозване на отпадъците до бунище;
Така изглеждат предложенията за кърти чисти и извозва в София. Ако този тип услуги са важни за Вас, тогава ни потърсете, за да договорим подробностите. Във ваша полза ще включим специализирана техника, оборудван транспорт и всичко необходимо. Естествено, гарантираме добър краен резултат, защото сме в бранша десетки години и познаваме всички тънкости. 

Защо да изберете кърти чисти извозва от RKEM GROUP?

Има много причини да се възползвате от нашата услуга. При положение, че изброим всички тях, има голям риск да прозвучим нескромно. Най-важното е да запомните, че работим на цени, които трудно намират аналог в този сектор на строителството. Това може да се провери лесно, след като сравните офертите ни с тези на всички останали. Това е основателна причина да вдигнете телефона и да потърсите съдействие от персонала ни. Ние сме готови да Ви съдействаме веднага.