инверт лого

Идеалният партньор за Вашият строителен проект в Разлог

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Партньорство в строителството в Разлог, основано на доверие

Нашата компания предлага строителни услуги, които отговарят на Вашите изисквания. Ние сме професионалисти, които могат да Ви гарантират удовлетвореност във всеки етап на строителния процес.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство, разлог

Свържете се с нас  и нека заедно да превърнем Вашите идеи в реалност!

Ние от РКЕМ ГРУП разбираме, че всеки проект е уникален и затова предлагаме персонализирани строителни решения като използваме  най-новите строителни технологии и методи, което ни позволява да предлагаме иновативни и екологично ефективни решения.

РКЕМ ГРУП осигурява безупречни услуги по груб строеж, които слагат здрава основа за Вашия бъдещ имот. Нашите висококвалифицирани строители обръщат специално внимание на стабилността и устойчивостта на всеки проект.
Ние предлагаме пълен пакет от услуги по електроинсталации, осигурявайки безопасността и функционалността на Вашия дом или офис. РКЕМ ГРУП се грижи за Вашите електрически системи с внимание и отговорност.
С нашите услуги за ВиК инсталации, Вие получавате безпроблемна работа на водопроводната и канализационна система във Вашата сграда. РКЕМ ГРУП осигурява ефективни и дълготрайни решения за всички Ваши ВиК проекти.
Нашите услуги по сухо строителство предлагат бързи и чисти решения за преобразуване на Вашия интериор. Фирмата ни внедрява съвременни технологии и материали, за да осигури максимално удобство и дълготрайност.
РКЕМ ГРУП помага да подобрите енергийната ефективност на Вашия имот чрез професионално саниране и топлоизолация. Нашите решения водят до значителни икономии на енергия и подобряват комфорта Ви на живот.
Със специализираните услуги за шпакловки и мазилки, РКЕМ ГРУП осигурява гладки и естетично приятни повърхности, които подчертават красотата на Вашия дом или офис.
РКЕМ ГРУП предлага сглобяеми къщи, които са ефективни, устойчиви и лесни за монтаж. С тях Вие не просто изграждате дом, а инвестирате в бъдеще, основано на надеждност и стил.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Разлог Строителство

Секция контакти снимка