Ремонтирайте своя апартамент с помощта на РКЕМ ГРУП

RKEM GROUP има необходимия практически опит и знания за ремонтните дейности. Вижте в галерия част от ключовите моменти в процеса на ремонт на жилище в град Перник.  Доверете ни се независимо дали ще желаете основен, луксозен или частичен ремонт. Ние притежаваме специалисти и техника за всеки един етап, през който се налага да се премине по време на ремонт на апартамента – от къртаческите до мазаческите услуги. Основният ремонт започва с подготвителен етап, включващ къртене на стари настилки, конструкции и инсталации,  демонтиране на всичко старо, което е ненужно. След като всичко е отстранено и е направена качествена подготовка се започва и с изграждането на водопроводната и електрическа инсталация, както и полагането на изолация. Последният етап е свързан с полагането на шпакловка и боядисване, монтаж на мебели, осветителни тела и декоративни елементи.

В кв. Мошино ни се довериха за цялостен ремонт на апартамент

Ще Ви преведем през цялостния процес по основен ремонт на жилище.

Най-напред стартирахме с планиране и проектиране. Определихме квадратурата, какво точно ще се изгради, какви цветове ще бъдат използвани и какви подобрения ще бъдат внесени.

След, което започнахме с демонтажа на старите конструкции и инсталации, включително премахнахме ненужни подови настилки, електроинсталации, ВиК инсталации, плочки, мебели и други елементи от апартамента.

Проправихме път на новото и стартирахме с изграждането на нови стени.

Наложи се да обновим ВиК и електроинсталациите. Замяната на ел.инсталациите включваше замяна на стари кабели, щепсели, превключватели. В и К обновяването включваше смяната на тръби, сифони, душ батерия и други.

С цел да бъде постигната по-добра осветеност на жилището, направихме подобрения и в осветителната система. За финал на обекта пристъпихме към изолация и шпакловка, добавихме цвят и след това остана да се внесат мебелите и електроуредите.

Certificate Първа Група строежи
Certificate Четвърта група строежи
Референция Перник 3
Референция Перник 2
Референция Перник
Референция Долно Камарци
Рефернция Мошино
Строителство и ремонт на пътища, сгради и съоръжения

Извършени услуги

Експертите в шпакловането  – осигурете си перфектен завършек на интериорното и екстериорното пространство РКЕМ ГРУП е доказан лидер в сферата на шпакловките (декоративна мазилка,...
Ремонтирайте апартамента си професионално с  РКЕМ ГРУП С многогодишен опит зад гърба си, РКЕМ ГРУП има множество успешно извършени ремонтни дейности. Ние работим с...
Създайте идеалната основа за добър краен резултат с  РКЕМ ГРУП Преди да започнем с поставянето на новите плочки, трябва да се отървем от старите....