инверт лого

Вашият експерт в строителството за град Петрич

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Строителство с внимание към детайлите в Петрич

В РКЕМ ГРУП не подценяваме детайлите, а се съобразяваме с тях. Ние строим, така че крайният резултат да е удовлетворяващ за Вас и проектът Ви да бъде изпълнен успешно и с необходимото качество.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство, петрич

Доверете ни се за Вашия строителен проект

С нашата широка гама от услуги, РКЕМ ГРУП е безспорния избор за  намиране на решение за всички Ваши строителни потребности в Петрич. Ние гарантираме, че ще получите услуга, която ще отговори на очакванията Ви.

В РКЕМ ГРУП залагаме на твърда основа за всеки проект като създаваме здрави и надеждни структури. Нашите специалисти за груб строеж се стремят да постигнат максимална стабилност и сигурност на всеки обект.
Компетентността и професионализмът на нашия екип по електроинсталации гарантират безопасно и ефективно електрозахранване за всеки дом или бизнес.
РКЕМ ГРУП предлага специализирани ВиК услуги, които гарантират устойчивост и надеждност на водоснабдяването и канализационната система.
Благодарение на нашите услуги по сухо строителство, можем бързо и ефективно да преобразим Вашето жилище като същевременно гарантираме високо качество на изпълнение.
Предлагаме комплексни решения за саниране и топлоизолация, които подобряват енергийната ефективност и комфорта на Вашия дом или офис.
Нашият екип е специализиран в изработката на висококачествени шпакловки и мазилки, които придават завършен вид на всеки интериор.
РКЕМ ГРУП предлага модерни, екологично чисти и енергоефективни сглобяеми къщи, които съчетават уют с функционалност и удобство.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Петрич Строителство

Секция контакти снимка