инверт лого

РКЕМ ГРУП - незаменим помощник за всички ремонтни услуги в Петрич

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Качеството на ремонта е наш приоритет в Петрич

Нашите професионалисти са се усъвършенствали в най-висока степен в смяната на дограма, поставянето на плочки, боядисването и къртенето. Притежават и дългогодишен опит в ремонта на различни помещения и основния ремонт, за да освежат жилището Ви.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

ремонти, петрич

Ремонти без компромис на територията на град Петрич

РКЕМ ГРУП се гордее с предлагането на ремонтни услуги, които са не само ефективни, но и отговарят на високите стандарти за качество и устойчивост. Нашата цел е да предоставим решения, които са персонализирани за всяко отделно имущество и да удовлетворим желанията на клиентите в Петрич.

С екипа на РКЕМ ГРУП, Вашите апартаменти могат да бъдат преобразени с най-високо качество на услугата при спазване на съществуващите стандарти и съгласувани проекти, за да съответстват на Вашите индивидуални проекти и вкус.
Независимо дали сте в процес на обновяване на стара сграда или просто искате да подобрите своя дом, нашите специалисти ще Ви помогнат да реализирате визията си.
Предлагаме ефективни и иновативни решения за ремонт на бани, които съчетават функционалност и естетика, за да създадем комфортна и приветлива атмосфера.
Правилната дограма може да промени изцяло външния вид и енергийната ефективност на Вашия дом. Ние предлагаме професионални решения и изработка, която повишава комфорта и спестява от разходите Ви
Нашите бояджийски услуги обхващат всичко – от просто пребоядисване до пълно преобразуване на интериора и екстериора на Вашата сграда като гарантираме дълготрайни и качествени резултати.
РКЕМ ГРУП предлага професионално поставяне на плочки, което подобрява вида и дълготрайността на вашите подове и стени. Ние внимателно избираме материали, които отговарят на Вашите спецификации и визия.
Без значение дали се нуждаете от промяна на плана на Вашето жилище или просто отстраняване на нежелана структура, нашите къртачески услуги са ефективни, бързи и безопасни.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

No data was found

Запитване за Петрич Ремонти

Секция контакти снимка