РКЕМ ГРУП е Вашият безспорен избор за строителни услуги в Кюстендил

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Професионално строителство, превъзхождащо очакванията на Кюстендил

Нашите услуги отговарят на високите стандарти на качество и надеждност. С нашия екип от професионалисти и години практически опит, ние се стремим да предложим отлично изпълнение на Вашия строителен проект.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Потърсете ни за следващия си строителен проект в Кюстендил

В нашия екип се включват висококвалифицирани специалисти, готови да отговорят на всички Ваши въпроси и да помогнат с Вашия следващ строителен проект. С РКЕМ ГРУП, Вие получавате партньор, който Ви цени и разбира Вашите нужди и цели.

Нашата компания осигурява създаването на устойчива основа за Вашата нова сграда с услугите ни за груб строеж. От изкопни работи до издигане на стени и покриви, ние осигуряваме прецизност във всеки етап.
Нашите квалифицирани електротехници предлагат безопасни и ефективни електроинсталации, които отговарят на всички регулационни стандарти. Ние се грижим за всичко – от основната електроинсталация до изграждането на сложни електрически системи.
Водопроводните и канализационните системи са жизненоважни за всяко съоръжение. РКЕМ ГРУП осигурява изграждането на ВиК инсталации, които предотвратяват проблемите и спомагат за дългосрочната устойчивост на Вашето жилище.
Можем да Ви предложим професионално сухо строителство, което обещава бързи резултати и изисква минимално време за изсъхване. Нашите специалисти могат да създадат перфектно гладки и равни повърхности, които са готови за нанасянето на боя или тапети.
Ние предлагаме широк спектър от решения за саниране и топлоизолация, които подобряват енергийната ефективност на Вашата сграда. Внимателно избираме материали, които намаляват енергийните разходи и осигуряват комфорта на обитателите.
Нашият екип използва висококачествени шпакловки и мазилки, за да създаде гладки и издръжливи повърхности, които са идеални за последващо боядисване или облицоване.
Представляват бързо решение за желаещите да бъдат притежатели на свое собствено жилище на достъпна цена без компромиси в качеството.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Кюстендил Строителство

Секция контакти снимка