инверт лого

Строителни решения от А до Я за територията на град Кресна

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Гарантирано качество и удовлетвореност в строителството за град Кресна

Нашите строителни услуги са с гарантирано качество. Опитът и професионализмът на екипа ни гарантират удовлетвореността от крайния резултат в изпълнението на проекта на всеки клиент.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство в кресна

Професионално строителство за град Кресна

С РКЕМ ГРУП, Вие избирате качество, надеждност и иновации в строителството. Нашите услуги обхващат всички етапи на строителния процес – от първичното планиране до завършващите детайли. Като Ваш партньор в строителството,предлагаме персонализирани решения, които отговарят на Вашите конкретни потребности.

Нашите експерти притежават технически познания и разбирания за всички аспекти на грубия строеж. Независимо дали става въпрос за изграждането на фундаменти, стени или тавани, ние гарантираме прецизност, устойчивост и съответствие със строителните норми.
Предлагаме пълната гама от услуги, включващи проектиране, монтаж и тестване на системи. Нашите лицензирани специалисти гарантират безопасността и надеждността на Вашите електрически инсталации.
Нашите инженери имат многогодишен опит в областта на ВиК инсталациите. Предлагаме всичко от монтаж на нови системи до ремонт на съществуващи инсталации.
Притежаваме опит с работата по метода на сухото строителство за Вашия дом или офис, използвайки най-новите технологии за бързо и качествено изпълнение.
Подобрете енергийната ефективност на Вашия дом, за да намалите разходите за отопление и охлаждане и да подобрите комфорта на Вашия дом или офис.
Нашите професионални майстори шпакловчици предлагат перфектни завършващи мазилки, които са ключови за добрата визия на Вашия проект. Използваме само висококачествени материали, за да гарантираме дълготраен и издръжлив завършек.
РКЕМ ГРУП може да Ви помогне в сферата на сглобяемото строителство. Ние предлагаме бързи, ефективни и екологични решения за Вашия бъдещ дом.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Кресна Строителство

Секция контакти снимка