инверт лого

Промишлено строителство с РКЕМ ГРУП в Кресна

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Надеждно промишлено строителство от РКЕМ Груп

Промишлено в Кресна – качество и надеждност във всяка стъпка

Ние предлагаме безкомпромисно качество и надеждност в промишленото строителство. Нашите специалисти обединяват богат опит и иновативни методи, за да отговорят на най-високите строителни стандарти.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

промишлено строителство в кресна

Нашият професионализъм за Вашите проекти

С усъвършенстваните си технологии и иновативни стратегии, РКЕМ ГРУП осигурява сигурност, ефективност и дълготрайност на всеки промишлен проект.

Изберете РКЕМ ГРУП за Вашите промишлени строителни проекти и се възползвайте от нашата ангажираност към качеството, бързата реализация и стремежа към перфектното обслужване на клиента.

РКЕМ ГРУП предлага обширни услуги по проектиране и планиране на промишлени сгради. Ние обединяваме технически знания, иновации и дълбоко разбиране на потребностите на промишлеността, за да създадем функционални, ефективни и устойчиви пространства.
С надеждните си метални конструкции и стоманени прозорци, ние гарантираме дълготрайност и безопасност на Вашите промишлени сгради. Използваме само висококачествени материали и последни технологии, за да осигурим най-добрата защита и издръжливост.
РКЕМ ГРУП е специализирана в строителството на търговски и промишлени сгради като внимателно балансира функционалност, ефективност и естетика. Ние превръщаме Вашата визия в реалност като създаваме сгради, които отговарят на Вашите бизнес потребности и изисквания.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Кресна промишлено строителство

Секция контакти снимка