инверт лого

Потърсете РКЕМ ГРУП за всички видове строителни услуги в Дупница

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Професионално строителство в Дупница, на което можете да се доверите

В РКЕМ ГРУП строим с изградено доверие в отношенията. Нашият строителен екип е ангажиран с предоставянето на качествени строителни услуги.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство в дупница

В синхрон с Вашите строителни проекти в Дупница

С уважение към изискванията на всеки отделен клиент, РКЕМ ГРУП работи за удовлетворяването на най-разнообразните желания и проекти, предлагайки персонализирани решения, които отговарят на индивидуалните очаквания и бюджети.

Предлагайки качество без компромиси, доверието на клиентите и постигането на трайни резултати, РКЕМ ГРУП е подходящият избор за всички Ваши строителни нужди и проекти.

Специализираните ни екипи в областта на грубия строеж гарантират висококачествени резултати като същевременно се придържат към законоустановените стандарти за безопасност и ефективност.
Нашият професионален екип има богат опит в инсталацията на електрически системи и е обучен да се справи с най-разнообразни проекти, независимо от тяхната сложност.
Услугите в областта на ВиК инсталациите са разнообразни, качествени и високоефективни като се осигурява надеждно водоснабдяване и канализация.
Готови сме да предложим най-добрите решения и качествено изпълнение на Вашите проекти в сухото строителство.
Предлагаме всеобхватни решения за саниране и топлоизолация, които ще подобрят енергийната ефективност на Вашата сграда и ще намалят разходите Ви за отопление.
Нашият екип е специализиран в прилагането на шпакловки и мазилки като създава гладки и перфектно завършени повърхности, които са готови за боядисване или облицовка.
Те са отличен избор за тези, които искат бързо и ефективно строителство, без да правят компромис с качеството. Тези модулни жилища се изграждат за по-кратко време и ниски общи разходи.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Дупница Строителство

Секция контакти снимка