Широк спектър от ремонтни услуги в Дупница

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Качествени услуги за ремонт в Дупница

Ремонт на различни помещения или смяна на дограма, поставяне на плочки, боядисване и къртене – нашите специалисти в РКЕМ ГРУП ще Ви помогнат. Разчитайте на нашия дългогодишен опит и професионализъм.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Професионални ремонтни услуги за територията на град Дупница

Ние в РКЕМ ГРУП се гордеем с нашата репутация и отличното обслужване на клиентите, професионализма и постоянството в предоставянето на ремонтни услуги в Дупница. Започнете своя проект за ремонт с нас и ще видите защо толкова много хора ни се доверяват за техните ремонти.

РКЕМ ГРУП осигурява всичко необходимо за пълната трансформация на Вашия апартамент в Дупница. Ние внимаваме до най-малкия детайл, за да създадем пространство, което отговаря на Вашия жизнен стил и вкус.
Нашите услуги по ремонт на къщи обхващат всичко – от основни поправки до пълни реконструкции. Можем да трансформираме Вашия дом в съответствие с предпочитанията Ви като в същото време увеличаваме функционалността и цената на имота Ви.
РКЕМ ГРУП е специализирана в изпълнението на ремонти на бани. Нашите експерти могат да помогнат с модернизацията на Вашата баня като създават едновременно елегантен и функционален дизайн.
Предлагаме Ви изцяло професионални услуги по смяната на дограма, което значително подобрява изолационните свойства и естетиката на Вашия дом или офис. С помощта на съвременните, енергоспестяващи решения, които предлагаме, можем да внесем свежест и комфорт във Вашия дом.
С нашите бояджийски услуги можем да преобразим Вашия жилищен или търговски имот само с боя. Ние внимаваме за детайлите и използваме само висококачествени материали.
РКЕМ ГРУП предлага експертни услуги по поставяне на плочки за бани, кухни, коридори и други помещения. Работим по такъв начин, че да гарантираме отлични резултати.
Ние предлагаме къртачески услуги, които се използват за подготовка на помещения за ремонт или строителство. Ние предлагаме бързо и ефективно решение за всяка ситуация.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Дупница Ремонти

Секция контакти снимка