инверт лого

РКЕМ ГРУП - Вашият надежден партньор в сферата на строителството в Гоце Делчев

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Практически строителен опит и професионално изпълнение за град Гоце Делчев

Осигуряваме най-високото качество на изпълнение в строителството. Специалистите ни съчетават години практически опит и иновативни технологии, за да гарантират Вашата удовлетвореност.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство в гоце делчев

Комплексни услуги в строителството

В РКЕМ ГРУП, ние ценим възможността да служим на общността в Гоце Делчев и да предлагаме строителни услуги, които превръщат Вашия строителен проект в реалност

Ние възприемаме грубия строеж като фундамент на всяка сграда. Нашите екипи работят упорито, за да осигурят здравина и стабилност, на която може да се построи всяка структура.
Нашите квалифицирани електротехници осигуряват сигурни и безопасни електроинсталации, ние можем да изпълним всички Ваши електрически проекти.
Ние предлагаме комплексни ВиК решения, които отговарят на Вашия начин на живот. Нашата работа включва проектиране и инсталация на системи за водоснабдяване и канализация.
То е един от най-ефективните начини да създадете модерно и функционално пространство. Ние предлагаме всичко от поставянето на гипсокартон до окончателните шпакловки и боя.
Подобрете комфорта и енергийната ефективност на Вашата сграда с нашите услуги за саниране и топлоизолация. Нашите решения могат да помогнат за намаляване на битовите сметки и подобряване на средата Ви.
Нашият екип е специализиран в изпълнението на качествени шпакловки и мазилки, които придават завършен вид на Вашият дом. Ние гарантираме гладка и равна повърхност за всяка стена или таван.
Те са бърз и ефективен начин за създаване на нов дом. Нашите екипи имат опита и знанията да гарантират, че всяка част на Вашата сглобяема къща е инсталирана правилно и безпроблемно.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Гоце Делчев Строителство

Секция контакти снимка