РКЕМ ГРУП - Вашето цялостно решение за всички ремонтни услуги в Гоце Делчев

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Ефективни ремонтни услуги в Гоце Делчев

Спокойно може да разчитате на нашия екип от професионалисти за всички ремонти. Ние имаме дългогодишен опит и в смяната на дограмата, поставянето на плочки, боядисването и къртенето на различни помещения.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Професионални ремонти в Гоце Делчев

Ние се стремим към превъзходно обслужване и удовлетвореност на клиентите във всичко, което правим. В РКЕМ ГРУП, Вашите ремонти са наш приоритет и доверието, което нашите клиенти ни оказват е несравнимо.

Нашите професионалисти работят внимателно, за да превърнат Вашия апартамент в пространство, което отговаря на Вашите нужди и предпочитания.
Независимо дали искате да ремонтирате стара къща или просто да обновите съществуващото си жилище, нашият екип е готов да предложи решения, които комбинират функционалност и стил.
Разбираме важността на комфортната и модерна баня. Нашите специалисти в ремонта на бани внимателно планират и изпълняват всеки проект като създават пространство, което е не само красиво, но и функционално.
Осигуряваме бърза и ефективна смяна на дограма, която подобрява изолацията, енергийната ефективност и външния вид на Вашия дом.
Нашите бояджии са обучени в най-новите техники и тенденции, които осигуряват безупречно покритие и професионално изпълнение.
Ние предлагаме професионално поставяне на плочки, като използваме различни материали и дизайни, за да създадем уникална визия и устойчивост на повърхностите.
Притежаваме необходимата техника за извършване на къртачески услуги, което ни позволява да осъществяваме различни видове ремонти безпроблемно и ефективно.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Гоце Делчев Ремонти

Секция контакти снимка