Колко струва изграждането на нов покрив?

Цената на нов покрив можем да определим като частен случай. Не може да се отговори еднопосочно на въпроса „колко струва направата на нов покрив“. тъй като това зависи от най-различни фактори, с които ще Ви запознаем в тази статия. В някои случаи, когато не става въпрос за нова къща, ползвателите могат да минат само с козметичен ремонт, който да удължи живота на покривната конструкция, и в крайна сметка да забравите за проблемите си. Ако обаче тепърва градите обект, то покривът трябва да се направи от истински професионалисти в строителството.
банер цена за нов покрив
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

От какви фактори зависи цената на нов покрив?

За да се направи сметка колко ще струва изграждането на покрива, трябва да се вземат предвид няколко важни фактора. Не бива обаче да забравяте, че всички евтини неща, излизат по-скъпо в един момент. От тази гледна точка не бива да мислим “как да минем метър с парите“, а как да си осигурим висококачествени материали и майстори, които да извършат задачата с пълен успех.

Нека все пак да видим основните фактори определящи цената за направата на нов покрив:

  • Площ на покривната конструкция;
  • От какъв материал ще бъде изработен покривът;
  • Какъв вид покривно покритие ще бъде използвано;
  • Вид на сградата, за която ще се изгражда покрив;
  • Видът хидроизолация;
  • Населеното място, в което ще работят майсторите;
  • Времето, което можете да отделите за целта;
  • … и други!

Това са само част от нещата, от които зависи крайната цена за изработката на покривна конструкция, покриването на покрива и въвеждането му в експлоатация. За пълни подробности разгледайте услугите по ремонт на покрив в RKEM GROUP или просто се свържете с представител на фирмата ни, който ще Ви предложи оферта, която да отговаря на вашите възможности и претенции.

Какво трябва да споделите с фирмата за ремонт на покриви?

Когато се свържете с нас, за да потърсите цени за направа на покриви, трябва да споделите местонахождението и вида на обекта, квадратурата и подробности за климатичните особености на мястото. На тази база ще Ви бъде предложен вариант за изграждане на покрив, който можете да обмислите. Има възможност и да поискате лично посещение, с цел предварителен оглед на сградата, който цели запознаване на специалистите със спецификите на къщата, вилата, офиса и прочие. Само по този начин може да се вземе адекватно решение за действие във вашия случай.

И все пак не хранете притеснение за цените. Вашият обект не може да остане без покрив, тъй като това обезсмисля съществуването му. По-горе обяснихме по какъв начин се прави оферта към клиентите, така че няма нищо страшно или сложно. Все пак по никакъв начин не бива да се забравя колко важна е инвестицията в покрива, тъй като това е компонентът от всяка постройка, който осигурява на собствениците защита срещу влага, дъжд, студ, сняг и дори природни бедствия. Ключът към успеха е в нас от RKEM GROUP и няма да изневерим на качествената работа. Не на последно място ще споделим, че работим на достъпни цени използвайки вносни материали с доказан произход и майстори с дълъг стаж. Повече по темата за покривите вижте тук в сайта ни.