инверт лого

Инвестиция и строителство на еднофамилна къща - полезни съвети

Защо да инвестирате в строителство на еднофамилна къща? Дългосрочни ползи Планирайте и мислете в перспектива Проектирайте мислено и визуално идеите си за еднофамилна къща
Да инвестираме ли в строителство на еднофамилна къща?
строителство на еднофамилна къща

Съдържание

Знаете ли какъв феномен се наблюдава особено при младите хора между 25-40 години?

Реално това е възрастовата категория на работоспособни хора, които в даден етап създават семейство или поддържат кариерно развитие и се изправят през въпроса “Ами сега какво?”. Именно тези хора трябва да изберат дали да инвестират в апартамент в града, или да отделят средства за строителство на еднофамилна къща в покрайнините. Някои наричат процеса по закупуване на апартамент “междинен етап”, тоест те знаят, че не биха живели в апартамент, но по-добре да го купят, да си го имат, а по-нататък ще строят къща. Вие как мислите?

Ние сме в позиция на строителна фирма с години опит и доказано високо качество на предлаганите услуги. Реално можем да ви дадем плюсове и минуси и на двете твърдения. Но тази статия не цели да ви разколебава. Краткият отговор на въпроса “да инвестираме ли в еднофамилна къща” – е да. Ако имате средствата – защо да не инвестирате? Ако имате хора до себе си, за които искате да предоставите просторен дом и спокойна атмосфера, далеч от центъра на града – защо да не предприемете строеж на къща? Има чисто логически пътеки, които да следваме при отговорите на тези въпроси и всичко опира до две неща: вашето желание и вашите средства. 

 

 

Ремонт на къща

Ето няколко съвета, които мислим, че ще ви бъдат полезни.

Мислете дългосрочно

Строителството на еднофамилна къща не е процес за щракане с пръсти. Помислете дългосрочно поне 10 години напред. Краткосрочните цели са друг тип, които днес не искаме да фокусираме в темата. Обърнете внимание на ползите за вас и близките ви, ако инвестирате в строеж на къща. По-удобно ли ще ви бъде? По-просторно ли ще живеете? По-независими ли ще бъдете? Ще имате ли повече от 1 парко място? Разковничето за вземането на правилното решение е във вашите собствени мисли и желания. Ето защо помислете какво ще спечелите от строежа на къща за цялото ви семейство. 

Планирайте

Истината е, че не само трябва да мислите дългосрочно, а ще е хубаво да планирате процеса. Може да нямате професионалните знания, но чисто от гледна точка на човек, който би инвестирал – ще е добре да мислите в перспектива. Планирайте евентуалния проект на къщата: какво точно искате – 3 спални, стая за гости, 2 бани и пр. Искате ли басейн? Има ли въобще нужда? Планирайте времето и сроковете, за да не се получи накрая строеж на къща 10 години, в които ще си късате нервите защо не става по-бързо. От опит ще ви споделим, че строителството на еднофамилна къща не е никак дълъг процес, ако вие имате представа какво искате, ако има техническо задание и ако работите с организиран екип от специалисти. 

Всички недовършени проекти са такива, защото някъде управлението на строителните процеси се е закотвило и няма мърдане. Това е лош мениджмънт, който нашата фирма не допуска, затова и нямаме незавършена къща. Похвално, но не само, защото показва високото ниво на работа, организация и мотивация на екипа. Останалото е във вашите ръце. Ние сме насреща да съдействаме, да ви консултираме и да помогнем с опит, ноу-хау и умения на високо ниво.

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Email