Избор на керемиди - съпоставка между Тондах и Брамак

Прилики в строителните качества на керемиди Tondach и Bramac; Разлики между качествата на керемиди Тондах и Брамак; Ключови предимства на двата вида керемиди.
Керемиди Тондах или Брамак?
керемиди

Съдържание

Керемиди Тондах

Австрийската компания Тондах (Tondach) предлага огромно разнообразие от различни по дизайн и размер керемиди в България. Потребителите могат да закупят керемиди в естествен цвят, опушен антик, медно кафяво, червено и други. Асортиментът е много голям, а продуктите се отличават със здравина, качествена изработка и перфектна сглобка. Керамичните керемиди на компанията се използват масово към днешна дата и не е случайно, че именно те са сред най-търсените в търговските обекти. До момента няма данни за оплаквания от качеството на керемидите, а в интернет могат да се намерят множество положителни мнения за тях.

 


Керемиди Брамак

Повърхността на керемидите Брамак (Bramac) гарантира отлична защита на цветовете им и превенция срещу влошените атмосферни условия. Серията „Класик“ е известна на мнозина, които са изградили своите покривни покрития благодарение на продуктите известната австрийска компания. Мотото на фирмата у нас е „Покривът е покрив, когато е Брамак“ и стига до десетки, та даже стотици хиляди домакинства. Съпротивата на керемидите на бранда от студ, жега, дъжд и сняг е доказана с времето, а все повече клиенти се доверяват именно на тази известна марка.

 
Монтаж на керемиди Брамак

Коя от двете марки да изберем?

Приликите между тези две марки е, че се славят с дълга история. Керемидите на Брамак държат висока пазарна цена, но пък повечето хора познават качеството. Разбира се, продуктите на Тондах също се харесват на мнозина. До това становище стигнахме, след като прегледахме и прочетохме множество мнения на потребители в интернет форумите. Ето защо изборът наистина е труден.

За керемидите на Брамак се носи слух, че тежат повече от тези на Тондах, така че това дава малко преимущество на конкурента. От друга страна обаче, когато говорим за изпитано качество и популярност, то марката Брамак не може да бъде заменена и се използва от повечето строителни фирми. Всичко това идва да рече, че е разумно да разгледате техническите характеристики на моделите и на база направения анализ, да вземете конкретно решение коя е точната марка за вас.

В обобщение

Ако не можете да се справите сами, тогава използвайте професионалните услуги на RKEM GROUP, тъй като ние ще Ви помогнем при избора на покривно покритие. Работим и с керемиди Брамак, и с керемиди Тондах, така че ще Ви дадем насоки за избора на керемидите. Естествено, ще се съобразим с вида на обекта, квадратура му, климатичната обстановка на града / селото и всички онези подробности, на които не обръщате внимание, а те са толкова важни и решаващи за крайния резултат. До този момент имаме само доволни клиенти и няма да изневерим на традициите. Повече за покривните покрития, видове покриви и други четете на страниците ни.

Пренареждане на керемиди

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Email