Каква марка керемиди да изберем?

Изборът на марка керемиди не е лесен. Много собственици на къщи и вили, се питат дали да изберат керемиди Тондах, или керемиди Брамак, тъй като това са два от най-известните брандове на пазара към актуалния момент. Тук трябва да отбележим, че изборът на керемиди се осъществява, след като се вземат предвид някои важни фактори, а именно материала от който са изработени, тежестта им и не на последно място надеждността им по време на експлоатация.
банер керемиди тондах или брамак
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Керемиди Тондах

Австрийската компания Тондах (Tondach) предлага огромно разнообразие от различни по дизайн и размер керемиди в България. Потребителите могат да закупят керемиди в естествен цвят, опушен антик, медно кафяво, червено и други. Асортиментът е много голям, а продуктите се отличават със здравина, качествена изработка и перфектна сглобка. Керамичните керемиди на компанията се използват масово към днешна дата и не е случайно, че именно те са сред най-търсените в търговските обекти. До момента няма данни за оплаквания от качеството на керемидите, а в интернет могат да се намерят множество положителни мнения за тях.

Изграждане на покрив Tondach – цялостната система
Керемиди Тондах или Брамак? 1

12 причини да изберем покрив Tondach

Нека предложим 12 добри причини за покрив Tondach (или дузина възможности да реализирате мечтите си). прочете повече тук


Керемиди Брамак

Повърхността на керемидите Брамак (Bramac) гарантира отлична защита на цветовете им и превенция срещу влошените атмосферни условия. Серията „Класик“ е известна на мнозина, които са изградили своите покривни покрития благодарение на продуктите известната австрийска компания. Мотото на фирмата у нас е „Покривът е покрив, когато е Брамак“ и стига до десетки, та даже стотици хиляди домакинства. Съпротивата на керемидите на бранда от студ, жега, дъжд и сняг е доказана с времето, а все повече клиенти се доверяват именно на тази известна марка.

Монтаж на керемиди Брамак
Керемиди Тондах или Брамак? 2

Често задавани въпроси за керемидите Брамак

Тежки ли са керемидите Брамак, Какво гарантира БРАМАК? прочетете повече тук


Коя от двете марки да изберем?

Приликите между тези две марки е, че се славят с дълга история. Керемидите на Брамак държат висока пазарна цена, но пък повечето хора познават качеството. Разбира се, продуктите на Тондах също се харесват на мнозина. До това становище стигнахме, след като прегледахме и прочетохме множество мнения на потребители в интернет форумите. Ето защо изборът наистина е труден.

За керемидите на Брамак се носи слух, че тежат повече от тези на Тондах, така че това дава малко преимущество на конкурента. От друга страна обаче, когато говорим за изпитано качество и популярност, то марката Брамак не може да бъде заменена и се използва от повечето строителни фирми. Всичко това идва да рече, че е разумно да разгледате техническите характеристики на моделите и на база направения анализ, да вземете конкретно решение коя е точната марка за вас.

В обобщение

Ако не можете да се справите сами, тогава използвайте професионалните услуги на RKEM GROUP, тъй като ние ще Ви помогнем при избора на покривно покритие. Работим и с керемиди Брамак, и с керемиди Тондах, така че ще Ви дадем насоки за избора на керемидите. Естествено, ще се съобразим с вида на обекта, квадратура му, климатичната обстановка на града / селото и всички онези подробности, на които не обръщате внимание, а те са толкова важни и решаващи за крайния резултат. До този момент имаме само доволни клиенти и няма да изневерим на традициите. Повече за покривните покрития, видове покриви и други четете на страниците ни.