инверт лого

Изключително разнообразие от строителни услуги в Благоевград от РКЕМ ГРУП

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ Груп

Надеждно строителство в град Благоевград

РКЕМ ГРУП разполага с екип от професионалисти, предлагащи висококачествени строителни услуги. Залагаме на практическия опит и гарантираната удовлетвореност на клиентите.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

строителство в благоевград

С какво са по-различни нашите услуги в областта на строителството?

РКЕМ ГРУП е Вашият надежден партньор в сферата на строителството в Благоевград, гарантирайки професионализъм и качество в изпълнението на проектите Ви.

Поверете ни изграждането на основата на Вашият дом, защото работим само с висококачествени материали и изпитани методи, за да постигнем безупречни резултати.
Нашите специалисти внимателно планират и изпълняват всички дейности, свързани с ел. инсталациите, като се стремят към оптимална ефективност и безопасност.
Те представляват жизненоважен елемент от всеки дом и нашият екип проявява отговорност при изграждането на тези системи, за да не се създават предпоставки за течове и други водопроводни проблеми.
РКЕМ ГРУП има достатъчно голям опит в сферата на сухото строителство, прилагайки най-съвременни техники и материали за изключително качество и прецизност.
Изолацията е ключова за комфорта във Вашия дом или офис. Нашите решения в тази област увеличават енергийната ефективност и спомагат за създаване на приятна и здравословна среда.
Нашият екип обръща особено внимание на детайлите. Използваме продукти от най-високо качество, които осигуряват перфектен и дълготраен завършек.
Предлагаме модерни, ефективни и бързи решения за Вашия нов дом. Нашите сглобяеми къщи са създадени с внимание към детайла и с грижа за вашия комфорт.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Благоевград Строителство

Секция контакти снимка