Вашият експерт при подмяна или ремонт на покрива в Благоевград

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

Ремонт на покриви

Специализирани услуги за ремонт на покриви в Благоевград

Нашите професионалисти предлагат ефективни покривни решения и гарантират удовлетвореността на клиентите. Услугите ни са насочени към изграждането на нов покрив, покривни конструкции, пренареждане на керемиди, битумни керемиди, подмяна на улуци и хидроизолация.

Възползвайте се от експертни знания, качество и професионализъм с РКЕМ ГРУП. Малка част от основните причини да ни предпочетете:

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Конкурентни предимства на РКЕМ ГРУП при ремонт на покриви

В РКЕМ ГРУП ние разбираме колко е важно да имате доверие във Вашия партньор за ремонт на покриви. За нас клиентът е на първо място.

Без значение дали става въпрос за къща или жилищен блок, ние предлагаме пълно решение от проектирането до изграждането – ще построим стабилен и безопасен покрив.
Ние изработваме качествени покривни конструкции, които са здрави, дълготрайни и в съответствие с Вашите предпочитания и изисквания. Независимо дали ремонтирате стар покрив или поставяте нов, РКЕМ ГРУП е вашият надежден партньор.
Нашите специалисти могат да поставят керемидите или да ги пренаредят така, че покривът Ви да изглежда безупречно.
Укрепете своя покрив с хидроизолационните ни услуги, които предпазват Вашата сграда от вредното въздействие на водата.
Ние се грижим за Вашата система за отводняване, като предлагаме подмяна и поставяне на улуци, за да предотвратим евентуалните щети от неправилно отвеждане на водата.
РКЕМ ГРУП Ви предлага възможността за възстановяване и подобряване на Вашия покрив, като същевременно поддържа неговата защитна функция и дълготрайност. Нашите специалисти работят бързо и ефективно, за да Ви предоставят качествено обслужване.
Използвайте оптимално Вашето открито пространство съгласно действащите законодателни разпоредби с нашите услуги за преустройства на тераса.
РКЕМ ГРУП предлага ремонтни услуги за покриви на жилищни блокове в Благоевград. Ние работим съвместно с домоуправителите на етажната собственост, за да гарантираме, че всяка ремонтна работа се извършва с максимално внимание към детайла при стриктно спазване на стандартите за безопасност и качество.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Благоевград Ремонт на покриви

Секция контакти снимка