РКЕМ ГРУП - Вашият партньор при ремонтите в Благоевград

Благодарение на присъствието ни на строителния пазар повече от 10 години сме придобили значителен практически опит и сме успели да извършим успешно редица ремонтни дейности, така че да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Поверете ни Вашия ремонт на апартамента или къщата, банята. Може да ни се доверите и за смяната на дограмата, къртенето и поставянето на плочки, и боядисването.

РКЕМ - вашият партньор за ремонт

Опитът и качеството съчетани в ремонтните услуги от РКЕМ ГРУП за Благоевград

Екипът ни от професионалисти с дългогодишен опит предлага цялостни ремонти. Останалите предлагани ремонтни услуги включват смяна на дограма, поставяне на плочки, боядисване, включително и услуги за къртене.

дългогодишен опит

Опит и репутация

Доказан 12 години опит на пазара. РКЕМ ГРУП може да отговори на най-високите изисквания на клиентите си.

индивидуален подход към всеки проект

Индивидуален подход

Ангажираме се да работим в сътрудничество, за да създадем строителни планове, отговарящи на Вашите нужди и бюджет.

профеисонален екип

Професионален екип

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, стремящи се към непрекъснато подобряване на своите умения и познания.

най-доброто качество

Гарантирано качество

Всички материали, вложени в нашите проекти, притежават необходимите сертификати, потвърждаващи качеството им.

Play Video

Защо сме по-добрият избор за Вашия ремонт?

Доверието, висококачествените материали и професионалният екип са важна предпоставка за създаването на приятна работна атмосфера. За нас, Вие клиентите сте на първо място.

Нашите експерти предлагат пълноценни ремонтни услуги, при които се стремим към максимална точност и ефективност. Основен или частичен ремонт – ние се грижим за всички детайли, които превръщат Вашия дом в уютно и комфортно място.
Основният ремонт на къща е сложна задача, която изисква професионализъм и внимание. Нашите експерти внимателно планират и реализират всяка стъпка на процеса, за да осигурят удовлетворяващи резултати.
РКЕМ ГРУП предлага висококачествени услуги по ремонт на бани, включително къртачески услуги, поставяне и смяна на плочки – всичко необходимо за модернизирането на Вашата баня с изключително качество и внимание към детайла.
Без значение дали ви е необходима смяна на стара дограма или монтаж на нова, нашите специалисти са в състояние да се справят бързо и ефективно, без да пренебрегват нито един детайл.Ние гарантираме, че новата Ви дограма е безупречно монтирана и функционира както трябва.
Освежете своя дом с нашите бояджийски услуги. Ние използваме само висококачествени бои и материали, за да осигурим дълготрайни и впечатляващи резултати.
РКЕМ ГРУП е фирма, която предлага експертни услуги по поставяне на плочки. Независимо дали искате нови плочки в коридора, банята или друга част от Вашето жилище, ние сме насреща с професионални решения и висококачествени материали, за да отговорим на Вашите визуални представи и функционални потребности.
Независимо дали се нуждаете от разрушаване на стена или от премахване на стари конструкции, нашият екип има уменията и оборудването, за да свърши работата бързо и ефективно.

Как да започнете съвместна работа по бъдещия Ви проект с РКЕМ ГРУП?

Събиране на информация

Потърсете необходимата Ви информация за предлаганите услуги, условия на ползване, ценови предложения, гаранции и конкурентни предимства.

Обсъждане на детайлна информация и спецификите на Вашето задание

Предоставяме Ви възможност и за конкретни запитвания по някой от следните начини: Директно позвъняване на телефон 089 877 2440; Изпращане на съобщение във Viber/Messenger; Попълване на контактната форма на сайта ни; Пращане на съобщение на имейл rkemgroup.office@gmail.com

Сключване на договор

След като се споразумеем за начина на извършването на услугата и какви материали да бъдат вложени, ще пристъпим към оформяне на договорните отношения между Вас и “РКЕМ ГРУП” ЕООД, с цел предоставяне на необходимите гаранции за качество и устойчивост на изпълнените услуги.
1→
2
3
4
5
6

Получаване на допълнителна информация

В случай, че имате известни колебания как протича цялостния процес на конкретната услуга или други допълнителни въпроси можете да се насочите към секция “Често задавани въпроси” за съответната услуга.

Оглед и уточняване на финалните параметри на проекта Ви

По Ваша преценка може да заявите оглед, който се заплаща първоначално, а след това при сключване на договор за извършване на строителната услуга от нас,стойността му се приспада. С помощта на огледа ще конкретизираме как ще протече цялостния процес, колко ще отнеме като продължителност във времето, каква ще бъде крайната цена и възможни варианти за избор на материали.

Започване на същинската работа на обект/проектно задание

На този етап от Вас се очаква да се доверите на професионалистите на РКЕМ ГРУП и да се насладите на спокойствието, очаквайки отличен финален резултат.

Други наши услуги във Вашия град

Запитване за Благоевград Ремонти

Секция контакти снимка