Проектиране на жилищни сгради от РКЕМ ГРУП

Нашата фирма RKEM GROUP предлага архитектура и проектиране при изграждането на всякакви сгради. За да постигнем добри резултати извършваме внимателен анализ на терените, околната среда и климатичните фактори, като не на последно място се съобразяваме с индивидуалните нужди и изисквания на клиентите. При архитектурното проектиране на обекти създаваме няколко проекта, от които можете да избирате. Постъпвайки така Ви даваме шанс да се спрете на най-добрия вариант за вас. Разбира се, можем да работим и по предоставени от Вас проекти.

Какво включва архитектурното проектиране на RKEM

Преди да се изготви план за даден архитектурен проект, се консултираме с възложителите относно финансовите параметри и по-точно инвестицията, която клиентът иска да направи. По този начин оформяме самите проекти съобразявайки се с вашите възможности. По време на изготвяне на проекта на сграда, поддържаме връзка с възложителя, за да уточним всеки един детайл.

Попитайте за нашата промоция за Архитектура, проектиране

Дни
Часа
Минути
Секунди

Проектиране на производствени, обществени и бизнес сгради

Ето и какво се включва към проектирането на бъдещи обекти от различен вид:
  • Показване на няколко варианта скици и триизмерна визуализация на обекта;
  • Примерни разпределения за нивата на етажите;
  • Предоставяне на идеи за фасади;
  • Цялостни или частични разрези;
  • Разработка на архитектурните детайли;
Всички тези компоненти влизат в категориите: идейни архитектурни планове, технически проекти и работни проекти. В частна среща с клиента се уточняват пълните подробности по проектирането на сградите. По-важното е, че сме готови да Ви предоставим най-доброто, тъй като в екипа ни работят инженери, архитекти, монтажисти, майстори и целия необходим за работата персонал.

Как работим и какво предлагаме на клиента?

След като се погрижим за архитектурата на обекта и съставим коректно проекта за изпълнение, можем да пристъпи към същинската част, а именно построяването на обекта. Разбира се, преди това трябва да бъде взето решение за строеж. Към услугите ни влизат и консултации на високо ниво, изготвяне на разрешителни и други документи, както и готовност за промяна на технически детайли във вход на строежа. Всичко това се извършва от опитните специалисти в екипа ни. Имайте предвид, че професионалистите на RKEM GROUP разполагат с иновативна техника за архитектурно заснемане, разработка на проекти, изготвяне на скици, чертежи и прочие. В добавка към всичко това използваме качествени материали при работата и се съобразяваме с всички законови изисквания. Цел номер 1 е да постигнем високото качество, от което се нуждаете. За щастие до момента имаме зад гърба си множество успешни и реализирани проекти за сгради.

Услуги при Архитектура, проектиране

Крайните цени се определят след оглед на обекта. Ние може да направим най-добрата услуга за всеки бюджет.
Обадете се сега за безплатна консултация!

Често задавани въпроси

Каква е главната причина да изберете нас?

Професионалните ни кадри по изграждане на архитектурни проекти, са все доказани имена в строителния бранш. При нас не работят случайни хора, а само такива с доказан авторитет. Винаги сме твърдели, че не обичаме да се хвалим, тъй като само отзивите на хората за важни за нас. Ако ни ангажирате със задачи, ще можете да дадете и своето мнение и независимо от това, дали то е позитивно или негативно, ние ще го публикуваме в нашия сайт, за да се чете от всички посетители.

В заключение ще напишем, че архитектурата, интериора, екстериора и проектите на бъдещите качествени сгради, са наша специалност. За запитвания по темата можете да използвате вградената на нашите страници форма, както и да се обадите на телефоните ни. Очакваме Ви!